Svaret finns i Halland!

Välkommen till Svaret finns i Halland, en webbplats som drivs av Region Halland i samarbete med de halländska kommunerna. Halland.se är vår gemensamma berättarplattform och här samlar vi framtidsspaningar och inspirerande historier från hela regionen.

Vår gemensamma vision är Halland – Bästa livsplatsen 2035. Vägen dit pekas ut i den regionala utvecklingsstrategin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Med webbplatsen Svaret finns i Halland vill vi levandegöra strategin som har som mål att Halland ska vara den bästa platsen att både jobba, studera, bo och leva på.

Syftet är att visa på all den spännande utveckling som pågår runtom i regionen, spana in i framtiden och bjuda in till dialog. Och självklart vill vi också inspirera alla hallänningar till gröna gärningar!

Svaret finns i Halland är helt enkelt en webbplats där hallänningar kan mötas och engageras i vår gemensamma utvecklingsresa mot framtiden.

Har du frågor du vill ha svar på eller berättelser du vill dela? Varmt välkommen att höra av dig till oss som jobbar med webbplatsen:

svaretfinnsihalland@regionhalland.se